Monitory Dotykowe | Kioski Informacyjne | Komputery Przemysłowe | Terminale Dotykowe

Polityka Prywatności

Ochrona danych osobowych - RODO

Szanowni Klienci. Dokonując zakupu w naszym sklepie monitory-dotykowe.pl powierzacie nam Wasze dane osobowe. Tym samym wyrażają Państwo zgodę na ich przetwarzanie. W związku z powyższym pragniemy poinformować, że administratorem danych osobowych jest Technologia Dotyku Sp. z o.o., Wczasowa 23, 84-208 Bieszkówko

Państwa dane osobowe są przetwarzane wyłącznie w celu realizacji zamówienia. Nie zbieramy danych osobowych oraz nie mierzymy zachowań naszych klientów, żeby wysyłać zindywidualizowane oferty. Nie udostępniamy Waszych danych podmiotom innym niż te, które są niezbędne dla procesu realizacji zamówienia.

Ponadto informujemy, że:

  • Macie prawo dostępu do Waszych danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania oraz prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania, a także prawo do przenoszenia danych.
  • Przysługuje Wam prawo do cofnięcia wyrażonej zgody w dowolnym momencie.
  • Odbiorcami danych są: dostawca serwera, podmioty obsługujące systemy księgowe oraz podmioty zajmujące się logistyką.
  • Dodatkowo, przysługuje Państwu prawo do złożenia skargi do organu nadzorczego - Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.
We wszystkich sprawach związanych z ochroną danych osobowych można kontaktować się z nami drogą mailową na adres: handlowy@technologia-dotyku.pl lub na dane teleadresowe zawarte w zakładce Kontakt.

Informacja o cookies.

Sklep monitory-dotykowe.pl nie zbiera automatycznie żadnych danych z wyjątkiem danych zawartych w plikach cookies podczas korzystania z witryny.
Pliki cookies to niewielkie pliki tekstowe przechowywane w urządzeniach końcowych użytkowników np. na komputerze, smartfonie, pozwalające prawidłowo wyświetlić zawartość oglądanej strony.
Sklep monitory-dotykowe.pl nie przechowuje w plikach cookies danych osobowych Użytkowników Sklepu. Użytkownicy mogą samodzielnie kontrolować sposób obsługi plików cookies za pomocą mechanizmów wbudowanych w używane oprogramowanie służące do przeglądania stron www.
Zablokowanie niektórych plików cookies może jednak wpłynąć na brak możliwości zarejestrowania się/zalogowania się na swoje konto w sklepie monitory-dotykowe.pl lub/i brak możliwości dokonania zakupu.

Pliki cookies wykorzystujemy w następujących celach:
  • Obsługa logowania - weryfikacja połączenia między użytkownikiem a naszym serwerem, dzięki której Użytkownik nie musi na każdej podstronie Serwisu ponownie wpisywać loginu i hasła; Sklep nie przechowuje w plikach cookie informacji identyfikujących poszczególnych użytkowników a jedynie dane dotyczące połączenia
  • Prezentacja treści - zabezpieczenie przez wyświetlaniem użytkownikowi ponownie tych samych treści
  • Obsługa formularzy - zabezpieczenie serwisu przed działaniem robotów (programów komputerowych służacych do automatycznego badania zawartości serwisu www)
  • Statystyka - budowanie anonimowych statystyk odwiedzin naszego serwisu.

Niektóre podstrony serwisu Sklepu oraz inne środki komunikacji z Klientami i innymi osobami fizycznymi, które korzystają z serwisu mogą zawierać tzw. "web beacons" (tzw. elektroniczne obrazki, zwane również jako puste gify). "Web beacons" pozwalają na otrzymanie informacji takich jak np. adres IP (Internet Protocol) komputera, na który załadowana została strona, na której "web beacon" został zamieszczony, numer URL strony, czas załadowania strony, rodzaj przeglądarki, jak również informacje zawarte w cookies, w celu oceny efektywności naszych reklam.

Dołożymy wszelkich starań, aby zapewnić naszym Klientom oraz innym osobom fizycznym wysoki poziom bezpieczeństwa w zakresie korzystania z serwisu Sklepu. Wszystkie zdarzenia mające wpływ na bezpieczeństwo przekazu informacji należy zgłaszać na nasz adres handlowy@technologia-dotyku.pl

WALUTA

Ceny towarów w sklepie to ceny netto.
1 x Nakładka dotykowa 70" INFRARED WIDE1 x Monitor dotykowy 32" Hardy 320NP Infrared1 x Terminal dotykowy 18,5" HARDY185 Infrared1 x Monitor dotykowy 19" Hardy 19LIM Open frame Infrared1 x Monitor dotykowy 24" Harrdy 2405TF Pojemnościowy1 x Microsoft Windows 10 Professional1 x Wymiana nakładki dotykowej pojemnościowej Touch Foil1 x Monitor dotykowy 43" Philips 43PFS5525/12 LED Full HD Infrared1 x Uchwyt ścienny do monitora dotykowego VM-P041 x Infomat Hardy 46" Zald46 Infrared1 x Podstawa do monitora dotykowego Alu TDB-061 x Uchwyt ścienny do monitora dotykowego VM-LT14S1 x Uchwyt ścienny do monitora dotykowego VM-L221 x Nakładka dotykowa 85,0" INFRARED WIDE1 x Infomat Totem 32" WL3202 Pojemnościowy1 x Monitor dotykowy 55" NEC V552 LED Infrared1 x Nakładka dotykowa 80,0" INFRARED WIDE2 x Komputer ST K03 Vesa Win 71 x Nakładka dotykowa 98,0" INFRARED WIDE1 x Uchwyt ścienny do monitora dotykowego VM-SL061 x Infomat Totem 40" WL40011 x Uchwyt ścienny do monitora dotykowego VM-LT31D3 x Monitor dotykowy 24" Benq G2420HD Wide Rezystancyjny1 x Uchwyt ścienny do monitora dotykowego VM-P03MT2 x Monitor dotykowy 23,6" ASUS VH242T Rezystancyjny1 x Kiosk informacyjny 24" HARDY MODULOO Pojemnościowy1 x Terminal dotykowy 21,5" Full HD HARDY 215rp Rezystancyjny1 x Nakładka dotykowa 4,4" Rezystancyjna1 x Infomat Totem 32" Zald322 Infrared1 x Nakładka dotykowa 5,0" Rezystancyjna1 x Nakładka dotykowa 5,2" Rezystancyjna1 x Terminal dotykowy 21,5" FullHD HARDY 215LX Infrared1 x Terminal dotykowy 23,6" Hardy 236LX Infrared1 x Nakładka dotykowa 8,9" Rezystancyjna1 x Monitor dotykowy 23" Hardy 2302cp Pojemnościowy1 x Terminal dotykowy 22" Hardy 2200IRLX Rezystancyjny INOX1 x Terminal dotykowy 21,5" REZLX215 Rezystancyjny1 x Terminal dotykowy 15" Hardy A15LX Rezystancyjny1 x Nakładka dotykowa 5,3" Rezystancyjna1 x Terminal dotykowy 23.6" C236LX Infrared1 x Terminal dotykowy 18,5" HARDY 185LX Rezystancyjny1 x Terminal dotykowy 19" Hardy 900IRLX Rezystancyjny INOX1 x Infomat Totem 21,5" PEN21211 x Nakładka dotykowa 4,5" Rezystancyjna1 x MINI PC COZYSWAN Q2001 x Uchwyt ścienny do monitora dotykowego VM-SL10S1 x Zdalnie sterowany uchwyt ścienny do monitora dotykowego VMYK 1021 x Uchwyt ścienny do monitora dotykowego VM-P061 x Uchwyt ścienny do monitora dotykowego VM-L141 x Monitor dotykowy 32" CROWN 32FIR FullHD Infrared1 x Monitor dotykowy 32" LG 32LB56 Full HD Infrared 2 pkt. dotykowe1 x Monitor dotykowy 24" NEC AS241W LED Full HD Infrared1 x Orange Pi One1 x Terminal dotykowy 19" Hardy 19STX Rezystancja1 x Monitor dotykowy 17" NEC 175M Rezystancyjny1 x Ramię pod monitor LCD dotykowy ALU VM-GM111D1 x Nakładka dotykowa 5,1" Rezystancyjna1 x Terminal dotykowy 32" Hardy 320TP Pojemnościowy1 x Terminal dotykowy 15" Hardy 500LX rezystancyjny INOX1 x Monitor dotykowy 19" Iiyama ProLite P1905S Pojemnościowy1 x Terminal dotykowy 22" Hardy J13LX Infrared1 x Terminal dotykowy 32" Hardy 320TP Infrared1 x Infomat Hardy 32" Zald32 Infrared1 x Terminal dotykowy 17" Hardy 700IRLX Rezystancyjny INOX1 x Terminal dotykowy 27" Hardy 2227LX Infrared1 x Terminal dotykowy 15" Hardy A15LX SAW1 x Terminal dotykowy 22" ELEVEN E22LX Rezystancyjny1 x Terminal Dotykowy 18,5" HARDY 185FFLX Rezystancyjny INOX1 x Terminal dotykowy 21,5" HARDY 215LX Rezystancyjny1 x Monitor dotykowy 21,5" Hardy 215fs5 Full HD LED Pojemnościowy1 x Nakładka dotykowa 2,6" Rezystancyjna1 x Nakładka dotykowa 5,6" Rezystancyjna1 x Nakładka dotykowa 5,4" Rezystancyjna